1 Nisan 2015 Çarşamba

Paradise Parfüm (Women)

       Bay-bayan çoğu kişinin vazgeçilmezlerindendir parfümler. Pek çok çeşit, pek çok içerik ve pek çok fiyat aralığı ile kişilere geniş bir yelpaze sunarak, tenleri için hoş kokular seçme fırsatı tanırlar. İşte bayanlar için oldukça hoş ve ten kokusu ile bütünleşen bir bahar ferahlığı; Paradise parfümler.   

                                                                                      (görsel alıntıdır.)  

        Oldukça şık bir şişeye sahip Paradise parfüm. Üst kısmı kırmızı, alt taraflara doğru mavileşen ve kalp çizgileri ile bütünleşmiş bir cam. Görüntüsü gayet hoş. Şişenin 100 ml oluşu, uzun süreli bir kullanım veriyor sizlere. Hemen bitmiyor kokunuz. Gün içinde teninizde kalıcılığı çok iyi olduğundan tekrar tekrar kullanma ihtiyacı duymuyorsunuz. Hep üzerinizde duyumsuyorsunuz kokunuzu.


       Bir internet sitesinde gördüğüm ürün açıklaması şu şekildeydi;

        ''Yoğun çilek ve şeker kokusu ile mutluluğu daima yanınızda taşıyabileceğiniz farklı bir koku''

      Parfümü ilk teninize sıktığınızda şekerli bir koku duyumsuyorsunuz ve pek hoşunuza gitmeyebiliyor bu yoğunluk. Fakat 5-10 dakika içerisinde ten kokunuzla bütünleşerek çok ferah, bahar havası uyandıran bir kokuya dönüşüyor.

 
       Günlük kullanıma uygun, severek kullanacağınız bir koku. Kalıcılığı, büyüklüğü, ferahlığı ve uygun fiyatıyla çoğu kişinin hoşnut kalacağı türden bir parfüm. Teninizde saatlerce kalıyor koku. Uzun saatler sonrasında tabi ki ilk yoğunluk kalmıyor fakat yine de duyumsayabiliyorsunuz üzerinizde. Tekrar kullanma ihtiyacı duymuyorsunuz. Çok şekerli bir koku olmasa da, sevimli bir şekerliğe sahip. Kişiyi rahatsız edecek dozda değil, hoşnut edecek dozda. Ferah kokulardan hoşlanan bayanlara tavsiye edilebilecek bir ürün.

2 yorum:

Bunlar Da İlginizi Çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...