2 Mart 2015 Pazartesi

Maybelline Baby Lips - Cherry Me

      Dudak nemlendiricilerinin, bayanların hayatlarındaki yerleri bambaşkadır. Özellikle kış aylarındaki dudak çatlamaları, kurumalarına karşın büyük bir koruyucu görev üstleniyor nemlendiriciler. Dudak bakımının yanı sıra, günlük hayatta kullanılan rujların da kurutucu etkilerini önlemekte birebirler. İşte ülkemizin yeni gözdesi dudak nemlendiricileri Maybelline Baby Lips serisinden Cherry Me;   


     Yurt dışında oldukça büyük bir satış performansı gösterirken ülkemize gelmesi de heyecanla beklenen bir seriydi Baby Lips serisi. 2014 yılı yaz aylarında ülkemizde de satışları başladı ve büyük bir ilgi gördü. 


    Baby Lips'ler çok şeker bir kutuya sahipler. Şeffaf kapakları, nemlendiricinin kendi renginde yazı taşıyor. Görüntüleri dahi, diğer nemlendiricilerden daha farklı, daha cezbedici.



     Cheryy Me isimli Baby Lips, kırmızı bir görüntü veriyor dışardan bakılınca. Ambalajlarına bakıldığında en koyu renk Cherry Me gibi durduğundan ilk Maybelline Baby Lips tercihimi Cherry Me' den yana yaptım.



     Ambalajında göründüğü gibi yoğun bir kırmızılık vermiyor dudaklarınıza. Kırmızı tonlarını andıran bir pembelik veriyor. Çok yoğun bir renk vermese de, dudaklarınızı nemlendirirken hoş bir tona kavuşturuyor. Nemlendirmesi gayet iyi. Tüm gün dudaklarınızda kalmıyor fakat çok uzun süre nemlendiriyor, rengini koruyabiliyor.


     
     Sert bir yapısı yok. Dudaklara verdiği nem çok iyi. Yapış yapış bir his duyumsatmıyor. Dudaklarınızı parlatmıyor. Gün içinde dudaklarınıza çok güzel bir bakım yapıyor.

     Ruj sürmek istemediğinizde de kullanıp dolaşabileceğiniz bir ürün. Dudağınıza nem verirken, doğal ve hoş bir tona kavuşturuyor. Kiraz kokulu, çok sevilesi bir nemlendirici.

    Gratis'lerde, Watsons'larda rahatlıkla bulabilirsiniz. Fiyatı yanılmıyorsam şu an 5 tl civarında. İlk geldiği aylarda daha pahalıydı. Dudak bakımının vazgeçilmezi olan nemlendiriciler için, fazlasıyla tavsiye edilecek seçeneklerden.

(Fotoğraftaki tırnak tasarımına buradan ulaşabilirsiniz.)

2 yorum:

Bunlar Da İlginizi Çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...